Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.



Crear, Construir, Transformar el teu Institut

La gent de la CJC-Joventut Comunista tenim un compromís que no s'atura. Allà on estem, ens impliquem i contribuïm a construir una visió alternativa de la societat per transformar-la i crear nous espais de democràcia real,

Als instituts també. I no podem ni ho hem de fer sols. Et necessitem a tu també. Ara més que mai cal capgirar de dalt a baix el nostre centre d'ensenyament. No podem restar passius davant el seguit de retallades que està patint el sistema d'ensenyament. Hem de defensar la educació pública, ja que aquesta és una de les eines més importants que tenim per combatre el capitalisme. Una educació pública, lliure, laica i de qualitat.

Si els Plans d'Estudi, la Direcció del Centre o els Claustres Escolars no ho fan, no ens resignem. Fem-ho nosaltres!

Creem espais de decisió real al nostre centre, que ens permetin decidir a nosaltres sobre el nostre futur.

Aportem idees diferents a les que surten als llibres de text. Que quedi clar que la realitat és més complexa que la que estudiem per aprovar els exàmens.

Construïm una manera alternativa de relacionar-nos. Que no ens redueixin a ser estudiants de la classe B de quart d'ESO, el bitxo raro del batxillerat artístic o el friki del cicle d'informàtica.Volem fer vida comunitària dins el centre, perquè tenim el convenciment que aquesta serà una de les primeres passes per transformar l'institut, el barri i el conjunt de la societat.

Aquest és el compromís que la gent dels CJC-Joventut Comunista adquirim amb la resta de companys i companyes que compartim aula i centre escolar dia a dia. Necessitem sumar més gent a aquesta proposta, i engrescar-nos tots i totes per demostrar que l'alternativa sí és possible. Tant sols cal actitud. Digues la teva!


Contacta amb nosaltres!