Avís important

Amb motiu de la refundació de la JCC (Joventut Comunista de Catalunya), fruit del procés d'unitat juvenil comunista protagonitzat per CJC-Joventut Comunista (Col·lectius de Joves Comunistes - Joventut Comunista) i JC (Joves Comunistes), així com per d'altres sectors i persones que es reclamen de l'ideal comunista, aquesta pàgina queda definitivament tancada.

Podeu seguir l'actualitat de la Joventut a: www.jcc.cat.




La Solidaritat és la tendresa dels pobles!

Els i les joves de la CJC- Joventut Comunista lluitem per la construcció del socialisme a Catalunya però, fidels a la tradició solidària i internacionalista del moviment comunista, entenem que aquesta lluita no pot deslligar-se de la lluita que duen a terme els i les joves d’arreu del món per la seva plena emancipació.

Per tal de canalitzar l’impuls solidari de la joventut catalana, la Joventut Comunista vam crear al 1994 el Moviment de Brigadistes. El Moviment de Brigadistes, és una organització plural i sobirana que participa activament en la construcció de la Solidaritat internacionalista i es compromet políticament en la lluita contra la injustícia i la desigualtat. És una lluita radical perquè ataca l’arrel dels problemes, perquè lluita contra les causes de la injustícia i no per a pal·liar els seus efectes. En definitiva, una lluita per la transformació del sistema cap a un món més just i solidari, a nivell local i global.

El Moviment de Brigadistes organitza brigades a Bolivia, Cuba, Marinaleda, Palestina, Paraguai, Portugal, Veneçuela i Cuba. A més, cada any celebra la Festa del Che.

Més enllà de participar activament al Moviment de Brigadistes, la Joventut Comunista forma part també de la Federació Mundial de la Joventut Democràtica una organització juvenil internacional que es va fundar al 1945 per la necessitat del moviment juvenil internacional d’unir-se al voltant de les qüestions que afecten als joves i els pobles de tot el món. La FMJD reflecteix la pluralitat del moviment juvenil i estudiantil a escala internacional així como les aspiracions d’una joventut que, avui com ahir, lluita per un món de pau i de solidaritat, per la democracia, pel dret a l’educació, a la salut, al treball, a la cultura, a l’esport i, en definitiva, pels drets més fonamentals dels i les joves.

Per a més informació consulteu:

brigadistes.cat | wfdy.org

Contacta amb nosaltres!